ce citer ce citer

Latest News - 2 0 1 1

Phase 36 - Asher Book

1/3/11

Asher Book
Hari ini kita akan kenali salah seorang pelakon filem tahun 2009 iaitu FAME.

Biografi beliau:

Tarikh lahir
18 September 1988, Arlington, Virginia, Amerika Syarikat

Nama
Asher Monroe Arahan

Gelaran
Ash

Tinggi
5 '10 "(1,78 m)

 
Mini Biografi 
Walaupun Asyer Monroe pelakon baru Hollywood, dia telah membuat nama untuk dirinya sebagai pelakon berbakat, penyanyi dan gitaris semua. Asher dapat mula bertindak semula pada tahun 2000 ketika beliau memainkan watak "Prince Edward Tudor" hidup, di-panggung di Marc Elliott, Judd Woldin, dan adaptasi muzik Ivan Menchell tentang Mark Twain's "The Prince dan orang miskin" di Seattle, Washington dan St Paul, Minnesota.

Kerana bernyanyi yang berpengalaman dan kemampuan muzik, Asyer terinspirasi untuk menjadi pelakon pada usia 11 yang menyatakan bahawa ia "cinta untuk muzik yang menyebabkan dia bercadang dan memperluaskan kemampuannya untuk menghiburkan orang lain" nya. istirahat pertama besar-Nya datang kepadanya pada tahun 2004 ketika ia ditandatangani pada bermain anak Gary Cole, Liam, dalam ABC Family Original Movie "Pop Rocks".

n "Pop Rocks", Asyer mampu menunjukkan kepada dunia seberapa berbakat dia dengan tidak hanya memberikan pekerjaan luar biasa memainkan watak Liam, tetapi juga melakukan dan merakam lagu "I Want To Be Your Man" untuk filem dan syarikat soundtrack.

projek seterusnya Asher akan bermain watak Chris dalam filem mendatang _Come Away Home (2004) _.

TRIVIA

Dia adalah penyanyi yang sangat berbakat dan bermain gitar bass serta gitaris eletric. Dia menyatakan bahawa dia cinta dengan muzik. Dalam ABC Family Movie "Pop Rocks", ia bernyanyi dan merakam lagu "I Want To Be Your Man" untuk soundtrack film.

warna rambut alami Nya Brown.

beliau memiliki twitter secara rasmi.

beragama Kristian dan suka melawat ke Gereja.

Penyanyi utama dalam
American Boy band V Factory.

Beliau seorang pelakon, penyanyi serta penari.

0 comments:

.:Aku.Ceritta.&.Kawan:.

.:Aku.Ceritta.&.Kawan:.
Me & Friend's

Semak Antarabangsa